Nova vest
Fudbal

Utorak, 29.12.2009.

23:08

Zoran Tošić: "Čekam reakciju kluba"

Srpski reprezentativac, fudbaler Mančester Junajteda Zoran Tošić kaže da ga još niko nije obavestio o eventualnom odlasku iz kluba u januaru.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Engleski mediji ’stavili’ su ga na transfer-listu, a Tošić čeka zvaničnu reakciju kluba. “Video sam da piše u novinama da Mančester hoće da me proda, ali mi u klubu niko nije ni nagovestio takvu mogućnost. Dolaze utakmice u Karling i FA kupu, gde očekujem da ću dobiti šansu, a prelazni rok počinje u januaru, videćemo šta će biti“, izjavio je Tošić za "Večernje novosti".

Spominje se da su za Tošićeve usluge zainteresovani Sporting, Tvente i Olimpijakos.

„Ako u klubu donesu odluku da me pordaju, sigurno će se tek onda javiti zainteresovani klubovi. Želim da igram u narednih šest meseci, najviše zbog Svetskog prvenstva, ali ni kada bih, recimo, otišao negde na pozajmicu, ko bi mi garantovao da ću tamo sigurno da budem standardan, da se neće naći ispred mene neko ko je za prodaju, pa mora da igra? Ako dođe do toga, dobro ću razmisliti i birati gde ću dalje“, rekao je ’Bambi’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve