Nova vest
Fudbal

Utorak, 29.12.2009.

21:14

Stojković na pozajmici u Viganu

Golman lisabonskog Sportinga i nacionalne reprezentacije Srbije Vladimir Stojković pozajmljen je do kraja sezone engleskom Viganu, saopštio je portugalski klub.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Stojković (26), koji je pomogao reprezentaciji Srbije da se direktno plasira na prvenstvo sveta iduće godine u Južnoj Africi, prešao je u Sporting u julu 2007. iz francuskog Nanta, ali nije uspeo da izbori status prvotimca pod vodjstvom trenera Paula Benta.

Srpski golman je drugi deo prošle sezone proveo na pozajmici u španskom prvoligašu Hetafeu, koji, medjutim, nije želeo da otkupi njegov ugovor. Iako je Sporting smenio Benta i na njegovo mesto angažovao Karlosa Karvalja, pozicija Stojkovića ni kod novog trenera nije promenjena, pa je uglavnom sedeo na klupi.

Stojkoviću i u Viganu predstoji dokazivanje i velika borba za mesto medju stativama. Njegova konkurencija u klubu koji zauzima 15. mesto na tabeli Premijer lige biće Kris Kirkland, Majk Polit i reprezentativac Gane Ričard Kingson.

Stojković je dres državnog tima Srbije do sada nosio na 29 utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve