Nova vest
Fudbal

Utorak, 29.12.2009.

18:55

Poketino: Smiljanić će dobiti šansu

Trener Espanjola Maurisio Poketino najavio je da bi mogao da pruži priliku Milanu Smiljaniću da zaigra u skorije vreme.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Jedini uslov je da njegov saigrač Ivan Piljud dobije italijanski pasoš i tako oslobodi jedno mesto za ’stranca’. „Veoma sam zadovoljan zato što se Smiljanić primerno ponašao iako je prolazio kroz vrlo tešku situaciju i nije igrao. Razmatramo opciju da mu ukažemo priliku ako se oslobodi mesto“, izjavio je Poketino.

Smiljanić, koji je u Espanjol prešao 2007. godine iz Partizana, nema pravo da igra na zvaničnim utakmicama jer je klub već registrovao trojicu fudbalera van Evropske unije – Ivana Piljuda, Huana Forlina i Šunsukea Nakamuru.

U katalonskom klubu kažu da postoji interesovanje za Smiljanića, a da će se do kraja zimskog prelaznog roka znati da li će Piljud dobiti italijansko državljanstvo.

„Jasno nam je šta želimo, ali mnogo toga zavisi od tržišta u zimskom roku. Videćemo šta će se dogoditi u narednih nekoliko nedelja“, dodao je Poketino.

Ove sezone Smiljanić nije igrao za Espanjol, a u prethodne dve zabeležio je ukupno 54 nastupa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve