Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 24.12.2009.

15:41

Liverpul nudi posao dr Marijani

Čelnici Liverpula oduševljeni su radom doktorke Marijane Kovačević i nude joj stalni posao u klubu sa Enfilda!

Izvor: B92, Daily Mail

Autor:B92, Daily Mail

Default images

Povređeni fudbaleri Liverpula dolazili su prethodnih nedelja u Beograd kod misteriozne doktorke na tretmane. Iako su prvobitne prognoze bile da će odsustvovati sa terena po nekoliko nedelja posle posete doktorki Kovačević, već narednog vikenda bili su u timu. U Beogradu su boravili Albert Rijera i Josi Benajun, Fabio Aurelio, Glen Džonson, dolazio je i fudbaler Čelsija Frenk Lampard, Robin van Persi.

Ideja je da doktorka Marijana dobije bazu, odnosno ordinaciju na stadionu Liverpula, gde bi pregledala i lečila fudbalere čuvenog engleskog kluba, kako oni ne bi morali da putuju čak do Srbije.

"Dejli mejl" piše da je Mančester siti već kontaktirao doktorku Marijanu i nudio joj posao, kao i rumunski Kluž koji joj je ponudio godišnju platu od 190.000 funti, s tim da može da nastavi da leči i fudbalere ostalih klubova.

Metode lečenja doktorke Kovačević nikome nisu potpuno poznate i jasne. Koristi placentu u lečenju, ali ne zna se da li ljudsku ili životinjsku. Oni koji su je videli kažu da je ekstravagantnog izgleda i da podseća na Mortišu Adams iz "Porodice Adams".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve