Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 21.12.2009.

22:28

Ager: "Rezultati nedostojni kluba"

Odbrambeni fudbaler Liverpula Dani Ager, izjavio je da je poraz od Portsmuta (2:0) razočaravajući i da njegov tim mora pod hitno da počne da pobeđuje.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Poraz od Portsmuta, koji je poslednji na tabeli Premijer lige, je sedmi poraz “crvenih“ ove sezone, a Liverpul posle pet godine nije uspeo da prođe grupnu fazu takmičenja u Ligi šampiona. “Nije potrebno reći da smo izuzetno razočarani svojom igrom i rezultatima ove sezone, koji su nedostojni kluba čiji dres nosimo“, izjavio je Dani Ager.

“Posle primljenog gola u meču sa Portsmutom nismo uspeli da preokrenemo rezultat u svoju korist i to nam se često dešava ove sezone“, dodao je danski reprezentativac.

“Ne znam zašto smo izgubili ovoliko mečeva ove sezone. Moramo da igramo bolje da bi pobeđivali i tako ponovo stekli samopouzdanje“, rekao je Ager.

Ager ne očekuje pojačanja u timu sa Enfilda u januarskom prelaznom roku.

Ne odlučujam ja o tome, ali mislim da igrači koji su trenutno u klubu moraju da se “drže“ zajedno više nego ikad i da snagom kolektiva izađemo iz rezultatske krize“, zaključio je Dani Ager.

Ager je u Liverpul stigao 2006. godine iz Brondbija, i za tim koji sa klupe vodi Rafa Benitez zabeležio 62 nastupa i postigao pet golova. Ager je 29 puta oblačio dres nacionalnog tima Danske i postigao tri gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve