Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 21.12.2009.

21:41

BiH: Petrović i Bajević kandidati

Predsedništvo Fudbalskog saveza BiH održalo je sednicu na kojoj su razmatrani potencijalni kandidati za naslednika Ćire Blaževića na mestu selektora.

Izvor: B92, lokalni sajtovi

Autor:B92, lokalni sajtovi

Default images

Prema saznanjima lokalnih medija osam imena je u opticaju, a među njima su i dva Srbina, Dušan Bajević i Ljupko Petrović. Ostali kandidati su: Safet Sušić, Mehmed Baždarević, Sergej Barbarez, Igor Štimac, Srečko Katanec i Tomas Hesler.

"Nismo ništa konkretno dogovorili. Razgovaralo se uglavnom o imenima koja su već danima u opticaju u medijima. Ukoliko se pojavi još neki ozbiljan kandidat za mesto selektora i on će biti uvršten. Nama je takođe želja da naši domaći treneri iz Premijer lige BiH budu u stručnom štabu, kako bi mogli sticati iskustvo. Imamo dobrih domaćih trenera, poput Dragana Jovića, Abdulaha Ibrakovića, Amara Osima, Husrefa Musemića, Darka Nestorovića i želimo i njima dati šansu", rekao je za Sportsport.ba Rodoljub Petković, generalni sekretar Fudbalskog saveza Republike Srpske.

Kao glavni kandidati za selektora ističu se Sergej Barbarez, Safet Sušić i Ljupko Petrović.

Naredna sednica biće održana 29. decembra kada će članovi predsedništva sastaviti uži spisak kandidata za novog selektora sa kojima će se obaviti razgovori, a nakon toga će se konačno predložiti kandidati za selektora koji će biti izabran na narednoj sednici izvršnog odbora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve