Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 21.12.2009.

20:13

Đurić predsednik FK Partizan!

Dragan Đurić reizabran je na mesto predsednika FK Partizan na sednici Skupštine kluba u ponedeljak. Đurić je dobio mandat do 2015. godine.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Na Skupštini je bilo pristuno 57 od ukupno 65 članova. Đurić, kojeg je predložio Upravni odbor, dobio je poverenje 43 delegata da predvodi klub u narednom petogodišnjem mandatu, dok je Milošević, kojeg je predložio Ljubiša Tumbaković, dobio jedan glas.

Na Skupštini kluba koja je održana u SC ’Zemunelo’ novoizabrani predsednik srpskog šampiona Dragan Đurić pozvao je u svom prvom obraćanju javnosti Savu Miloševića da dođe u klub u kojem uvek ima mesta za njega.



Đurić je pročitao i nekompletan sastav Upravnog odbora kojem fale tri člana koja će biti imenovana u januaru iz redova sponzora kluba. Od novih imena u UO su legandarni igrač Albert Nađ.

U novom UO su: Mile Jovičić, Branko Ružić, Dragoljub Vukadinović, Ratko Zatezalo, Raša Babić, Albert Nađ, Papin, Milan Obućina, Milun Todorović, Duško Jovanović i Miroslav Ateljević.

Skupština je prošla bez incidenata i u prijateljskom tomu. Đurić je svoju prezentaciju izneo na video bimu predstavivši svoje viđenje kluba u sledećih pet godina, dok je Milošević ponovio svoje izlaganje sa konferencije za medije kada je istakao da prioritet imaju privatizacija, marketing i omladinska škola Partizana.

Savo Milošević nije želeo da komentariše rezultate izbora predsednika.

Ovo je bio prvi put u istoriji kluba da su članovi skupštine birali između dva kandidata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

446 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve