Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 21.12.2009.

09:18

Radosav Petrović u Engleskoj?

Defanzivac Partizana Radosav Petrović blizu je odlaska iz Humske, prenose beogradski mediji.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Za reprezentativca Srbije najzainteresovaniji Birmingem, prenosi "Sportski Žurnal".Pored ovog engelskog ligaša koji ove sezone igra dobro u Premijer ligi, za Petrovića je ozbiljno zainteresovan i menadžer Sanderlenda Stiv Brus.

"Crveno-beli" sa severa Engleske navodno su spremni da plate oko 3 miliona funti za igrača Partizana:

"Za Radosava Petrovića postoji veliko interesovanje, ali se najviše odmaklo u priči sa dva kluba, čija imena za sada, iz razumljivih razloga ne mogu da kažem. Čuo sam šta pišu Englezi, jedino što mogu da kažem je da se Sanderlend nije javljao" izjavio je za "Žurnal" Jovica Radonjić, menadžer fudbalera Partizana.

Pored engleskih, za Petrovića su još ranije navodno bili zainteresovani i španski klubovi, nedavno se u "trku" uključio i jedan holandski klub:

"Moj plan nije bio takav, želeo bih još da ostanem u Partizanu, mada, naravno o svemu se pitaju ljudi iz kluba i menadžeri, pa ćemo videti..." rekao je Petrović.

Defanzivac Partizana je već u nekoliko navrata igrao za reprezentaciju, ili sedeo na njenoj klupi, pa eventualni problem oko famozne radne dozvole, ne bi predstavljao problem. Upravo zbog administracije, kako tvrde u Partizanu, propao je transfer Adema Ljajića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve