Nova vest
Fudbal

Petak, 18.12.2009.

23:34

Milan Jovanović u Milanu?

Reprezentativac Srbije Milan Jovanović karijeru će nastaviti u Milanu, piše ‘Blic’.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Jovanović je nakon završetka jesenjeg dela sezone odlučio da operiše povređeno koleno, i biće odusutan sa oko mesec dana. Nakon toga na teren se neće vratiti u Lijež, već u Milano. To tvrdi belgijski dnevnik „Lesor“, koji je već stavio na Jovanovićeve grudi grb velikog Milana.

“Veliki klub, jedan od najvećih u Evropi. Bila bi mi čast da odem u Italiju. Ipak, nisam još ništa potpisao, a u Milan bih sutra prešao ako mi budu garantovali da ću da igram, bez obzira što su tu Ronaldinjo i Pato. Uostalom, roso-neri su uvek bili naš klub”, podseća Jovanović.

Bićete prvi Srbin u Milanu?

“Prvi? Ma ne, Dejan Savićević je naš, legenda za sva vremena.”

Može li neko Milanu da pokvari posao?

“Ne pada mi na pamet da unapred pričam dok ne završim posao. Ima još jedna vrlo važna stvar, koliko god za mene ovo izgledale kao slatke muke, nije mi lako, jer ne smem da se zaletim. U ozbiljnim sam igračkim godinama i neću da odem u veliki klub da bih tek otišao, ne želim da kuburim sa minutažom. Hoću tamo gde me hoće, gde je liga jaka, a zemlja odgovarajuća za porodicu i mene.”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve