Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.12.2009.

15:08

Neven Subotić od januara u Realu?

Fudbalski klub Real Madrid zainteresovan je za srpskog reprezentativca i prvotimca Borusije iz Dortmunda, Nevena Subotića, objavili su španski mediji.

Izvor: B92, AS

Autor:B92, AS

Default images

Španski novinari tvrde da ’kraljevski klub’ još od prošle sezone prati igre 21-godišnjeg defanzivc. Čelnici madridskog kluba navodno žele da ga angažuju Subotića već u januarskom prelaznom roku, kao zamenu za povređenog portugalskog reprezentativca Pepea.

Borusija iz Dortmunda spremna je, kako se navodi, da dozvoli Subotiću da u januaru napusti klub, ali će tražiti obeštećenje od 11 miliona evra.

Sportski direktor Reala Horhe Valdano već je najavio da će taj klub u zimskom prelaznom roku sigurno angažovati igrača koji bi zauzeo mesto povređenog 26-godišnjeg defanzivca. Pepe je na utakmici sa Valensijom (3:2) pokidao je ukršteni ligament kolena i odsustvovaće sa terena oko šest meseci.

Pored srpskog reprezentativca potencijalna pojačanje Madriđana su fudbaler Velez Sarsfilda Nikolas Otamendi, veteran Dijego Lugano,koji igra za Fenerbahče i član Udinezea Kristijan Zapata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve