Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.12.2009.

11:24

Bekam: "Želim Mančester Junajted!"

Fudbaler Milana Dejvid Bekam rekao je da želi da igra protiv svog nekadašnjeg kluba Mančester Junajteda u osmini finala Lige šampiona.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

U petak se održava žreb za prvu nokaut fazu Lige šampiona, koja će se održati u februaru. 34-godišnji engleski fudbaler koji u januaru stiže opet u Milan rekao je da bi voleo da se sastane sa svojim nekadašnjim klubom.

“Voleo bih da igram protiv njih. Od kada sam otišao iz Engleske 2003. godine, nisam išao na Old Traford da igram fudbal. Prošlo je sedam godina i želeo bih da se to dogodi. Ja protiv Mančester Junajteda, sjajno, zar ne? Bilo bi teško, ali i veoma uzbudljivo”, kaže Bekam.

Bekam će se u januaru opet naći u dresu Milana, drugi put kao pozajmljen igrač Los Anđeles Galaksija. U Italiju stiže kako bi pokušao da obezbedi mesto u reprezentaciji Engleske na Svetskom šampionatu u Južnoj Africi. On je Unajted napustio 2003. godine, ali je svom timu iz detinjstva doneo titulu prvaka Evrope 1999. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve