Nova vest
Fudbal

Petak, 11.12.2009.

15:23

Ančeloti želi da izbegne Milan u LŠ

Trener Čelsija Karlo Ančeloti izjavio je da bi želeo da izbegne italijanski Milan u narednoj rundi takmičenja u Ligi šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Ukoliko u narednoj fazi Lige šampiona budemo igrali protiv Milana biće to veoma emotivno iskustvo za mene", rekao je Ančeloti za list ’Gazeta delo sport’. Ančeloti je pet godina igrao za Milan, da bi se potom vratio na ’San Siro’ kao trener. Italijanski stručnjak je vodio 'rosonere' osam godina, da bi prošlog leta preuzeo Čelsi.

"Priznao sam da bih voleo da izbegnem susret lice u lice sa svojim naslednikom Leonardom. Međutim, ako se to dogodi, nema problema. Fudbal je pun takvih situacija. To se već dogodilo Brazilcu Kaki, koji je sa madridskim Realom već igrao protiv Milana", rekao je Ančeloti, koji je sa ekipom Milana osvojio dve titule prvaka Evrope, kao igrač i kao trener.

Ančeloti je takođe istakao da Čelsiju nisu potrebna pojačanja u januarskom prelaznom roku.

"Zadovoljan sam trenutnim sastavom ekipe. Imamo veoma talentovane mlade igrače kao što su Fabio Borini i Gael Kakuta", ocenio je Ančeloti.

Čelsi je trenutno prvi na tabeli engleske Premijer lige, sa dva boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Mančester junajted.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

12 h

U fokusu

Vidi sve