Nova vest
Fudbal

Petak, 11.12.2009.

14:28

Zvezda protiv Spartaka za titulu

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu, na beogradskoj Marakani od 18 časova, igraju meč 15. kola Jelen Superlige protiv subotičkog Spartaka.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

’Crveno-beli’ će pobedom u tom meču pokušati da ostanu na liderskoj poziciji i osvoje titulu jesenjeg šampiona Srbije. Trener Vladimir Petrović ocenio je na konferenciji za novinare da će njegova ekipa protiv Spartaka imati i dodatni motiv za pobedu, pošto će ulaz na stadion biti besplatan zbog proslave 20 godina od osnivanja navijačke grupe ’Delije sever’.

"Veliki broj navijača će nam dati elan i dodatni podstrek da se zadržimo na liderskoj poziciji, gde se i trenutno nalazimo", rekao je Petrović, koji protiv Spartaka sigurno neće moći da računa na povređenog kapitena Nikolu Lazetića, dok su pod znakom pitanja i nastupi Avala Isaha i Vladimira Bogdanovića.

Zvezda i Spartak su se poslednji put satali pre manje od mesec dana, kada su Beograđani u četvrfinalu finala Lav Kupa Srbije, uprkos jakom otporu Subotičana, pobedili sa 3:2.

"Ne znam da li će sada biti teže ili lakše. Svaki meč je težak i ubeđen sam da će tako biti i ovog puta. Očekujem otvorenu utakmicu, pošto i Spartak voli da igra fudbal i da se nadmeće", istakao je trener Zvezde, koja je u petak potpisala sporazum o saradnji sa Vojno medicinskom akademijom (VMA).

Zamenik kapitena Zvezde Slavoljub Đorđević kazao je da će Spartak verovatno igrati obazrivije nego u Kupu.

"U Kupu svi igraju otvorenije, dok je u prvenstvu potpuno druga priča i svi su mnogo oprezniji. Bez obzira na njih, naša je obaveza da dokažemo da smo stvarno najbolji i da smo zasluženo lideri prvenstva", dodao je Đorđević.

Fudbaleri Zvezde će odmah po završetku duela sa Spartakom, otići na zimski odmor, koji će trajati do 9. januara, kada počinju pripreme za prolećni deo sezone.

 

 

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve