Nova vest
Fudbal

Utorak, 01.12.2009.

20:40

Venger traži zamenu za Van Persija

Menadžer Arsenala Arsen Venger ne isključuje mogućnost kupovine napadača u januarskom prelaznom roku posle povrede Robina van Persija.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Holandski fudbaler odsustvovaće sa terena do pet meseci zbog povrede skočnog zgloba. „Zaista sam mislio da nam nije potreban novi igrač, ali sigurno je da ćemo sada biti na tržištu. Ipak, donećemo samo onu odluku koja nam pogoduje“, izjavio je Venger. Van Persi je u dosadašnjem toku sezone dao sedam golova, a Venger u špicu ima još Eduarda, Velu, Aršavina i Bentnera.

Van Persi se povredio igrajući za reprezentaciju Holandije na prijateljskom meču sa Italijom 11. novembra, a Venger je ponovio uverenje po kojem je Fudblaski savez Holandije pogrešno dijagnostikovao povredu.

„Holandska fudbalska federacija nam nije rekla istinu, što je stvarno šteta. Da nismo otkrili oštećenje na zglobu, on nikada ne bi bio izlečen. Imamo dosta razloga da kukamo, ali nažalost ponovo moramo da se suočimo sa situacijom“, dodao je francuski stručnjak.

Arsenal je trenutno četvrti na tabeli Premijer lige sa 25 bodova, bodom i mečom manje od trećeplasiranog Totenhema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve