Nova vest
Fudbal

Utorak, 01.12.2009.

15:14

Berbatov i bugarska mafija (ep.3)

Bugarskom napadaču Dmitru Berbatovu nedavno su određeni kriminalni krugovi u Bugarskoj pretili otmicom supruge i ćerke, prenose u utorak brojni ostrvski mediji.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Navodi se da je Berbatov zbog pretnji bio prinudjen da sa porodicom pre vremena napusti Bugarsku, i to privatnim avionom kojeg je za tu priliku iznajmio menadžer Mančester Junajteda Aleks Ferguson.

Navodi se da je od Berbatova, kako bi izbegao otmicu, zatražena suma od 600.000 evra. Prema za sada nezvaničnim informacijama, Berbatov je platio sumu od 500 hiljada funti, pošto je dobio informaciju da su u otmicu umešani i određeni policijski krugovi u toj zemlji.

Berbatov je pre ovog incidenta već dva puta bio u problemima sa kriminalnim krugovima u Bugarskoj.

28-godišnjeg Bugarina su pre 10 godina otela trojica maskiranih muškaraca koji su radili za Georgija Ilieva, koji je želeo da Berbatov potpiše ugovor sa njegovim klubom, Levskim iz Ćustendila.

Berbatov je o tom incidentu progovorio tek pre nekoliko meseci u Engleskoj.

U drugu nepriliku Berbatov je upao tokom leta 2009.godine zbog jedne sms poruke koju je navodno poslao Nikoleti Lozanovoj, jednoj od najpoznatijih bugarskih lepotica, ali i devojci vodećeg bugarskog kriminalca Georgija "Glave" Stoilova. Tada je navodno takodje dobijao pretnje od bugarskog podzemlja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve