Nova vest
Fudbal

Nedelja, 29.11.2009.

23:06

Proradile ’Jorgandžije’

Fudbaleri Atletiko Madrida konačno su odigrali jednu dobru utakmicu i pobedili Espanjol sa 4:0 u poseldnjem meču 14. kola španske Primere.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

’Jorgandžije’ su do ovog kola imale samo jednu pobedu u ligi i bile su pretposlednje na tabeli sa sedam bodova, koliko su imali Herez, Rasing i Malaga. Sada je tim iz Madrida došao do desetog boda i malo se pomerio sa dna. Strelci protiv tima iz Barselone bili su Aguero dva pita i po jedno Forlan i Maksi Rodrigez.

Dijego Forlan doveo je svoj tim u prednost u 27. minutu, a u 62. Serhio Aguero je udovstručio vođstvo. Pobedu nad Kataloncima i ’osvetu’ za poraz Reala od Barselona potvrdili su Aguero u 85. i Rodrigez minut pre kraja utakmice. U međuvremenu je Espanjol ostao sa deset igrača jer je Ronkaljia isključen zbog dva žuta kartona.

Dvanaesto kolo u Španiji obeležio je 159. 'El klasiko' koji je minimalnim rezultatom pripao Barseloni. Nekoliko mečeva u nedelju obilovalo je golovima, dok su u subotu autsajderi uzeli bodove 'velikim' timovima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve