Nova vest
Fudbal

Petak, 20.11.2009.

15:19

Stevanović: "Puni smo entuzijazma"

Fudbaleri Partizana utakmicom sa ekipom Smedereva ’otvaraju’ ciklus mečeva svaka tri ili četiri dana.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Pred tri utakmice sa Jagodinom u Lav kupu Srbije, Crvenom zvezdom i Tuluzom u Ligi Evrope ’crno-beli’ u meču 12. kola Jelen Superlige dočekuju ekipu Smedereva. Partizan će u utakmicu ući bez dvojice igrača na poziciji zadnjeg veznog, povređeni su Fejsa, Ilić, Gavrančić, Marko i Branislav Jovanović, a deo ekipe je tokom pauze zbog utakmica reprezentacija bi odsutan.

Sve pauze zbog mečeva reprezentacije su slične, čekamo igrače, gledamo ih i nadamo se da će se vratiti zdravi. Sada nismo imali sreće, nekoliko reprezentativaca nam se povredilo ali ulazimo sa puno entuzijazma i optimizma u meč sa Smederevcima, potpuno spremni da se približimo vodećoj ekipi na tabeli,“ rekao je Goran Stevanović, trener ’crno-belih’.

Stevanović se pohvalno izrazio o timu na čijoj klupi sedi Blagoje Paunović, trener koji sasvim dobro poznaje ekipu Partizana.

Smederevo je tvrda ekipa,evo imam pred sobom statistiku, uglavnom smo sa njima igrali 1:0 ili 1:1... U bilo kom sastavu da dođu uvek dođu razigrani u Beograd. Optimista sam i ubeđen sam da će naši navijači imati šta da vide,“ rekao je Stevanović.

Ulaznice za utakmicu koštaju 200 dinara (Jug), odnosno 400 dinara (Zapad i Istok), a prodavaće se na dan utakmice, od 10 časova do početka meča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve