Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 19.11.2009.

16:12

Benajun: "Osećam se mnogo bolje"

Fudbaleri Liverpula Josi Benajun i Albert Riera mogli bi, posle specijalnog tretmana u Beogradu, da budu spremni za igru već u subotu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Liverpul u subotu dočekuje Mančester Siti i Benajun i Riera, za koje se verovalo da će pauzirati tri do pet nedelja, osećaju se znatno bolje nego što se očekivalo i postoji šansa da se nađu u sastavu ’crvenih’ za predstojeći meč PL. Dvojac Liverpula je boravio u Beogradu na specijalnom tretmanu placentom, kojim je do sada uspešno izlečena nekolicina poznatih fudbalskih imena.

Bio sam u Beogradu da je posetim i već se osećam bolje. Nadam se da ću biti potpuno spreman već za nedelju dana, najviše za dve. Imam dobar osećaj u vezi sa tim“, rekao je Benajun.

Ukoliko Benajun ili Riera budu spremni nakon specijalnih tretmana, menadžer Liverpula Rafa Benites bi posle dužeg vremena bio blizu situacije da na raspolaganju ima najjači mogući sastav.

Pored Benajuna i Riere, u kombinaciji za tim biće i Stiven Džerard, Danijel Ager i Glen Džonson, koji je takođe bio na tretmanu u Beogradu.

Džonson je odradio pola treninga i sada deluje daleko bolje. Mislimo da će i on biti spreman“, rekao je menadžer ’crvenih’.

David N’Gog bi takođe mogao da bude spreman za utakmicu sa Mančester Sitijem, dok će Fabio Aurelio i Fernando Tores, po svemu sudeći, propustiti meč.

N’Gog je slomio nos u nastupu za mladu reprezentaciju Francuske, ali je Benites izjavio kako će 21-godišnji centarfor verovatno biti oporavljen.

N’Gog je slomio nos, tako da ćemo pred vikend videti kako se oseća. Ipak, mislimo da će biti u redu, nije previše ozbiljna povreda“, rekao je Španac.

Liverpul posle meča sa Mančester Sitijem očekuje ključno gostovanje u Ligi Šampiona, gde će se petostruki prvak Evrope u Budimpešti sastati sa Debrecinom. Liverpulu je potrebna pobeda, dok u drugom meču grupe, Fiorentina ne sme da pobedi Lion, da bi ’crveni’ i dalje imali šansu da se plasiraju u narednu fazu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve