Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 16.11.2009.

23:19

Junajted i Čelsi u borbi za Rodvela

Vezni igrač Evertona Džek Rodvel nalazi se na meti Mančester junajteda i Čelsija, a oba kluba spremna su da ‘Karamelama’ plate 20 miliona funti.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Londonski tim već je poslao ponudu od 14 miliona funti, dok ‘Crveni đavoli’ procenjuju da Rodvel vredi oko 16 miliona. Međutim, menadžer Evertona Dejvid Mojes želi da zadrži najtalentovanijeg igrača Evertonove akademije još od Vejna Runija, pa će cena 18-godišnjaka verovatno biti oko 20 miliona.

Rodvel je u februaru potpisao petogodišnji ugovor sa Evertonom, a ove sezone je postao i stalni član prve postave. Međutim, izazov da igra sa Runijem i ostane na severozapadu Engleske mogao bi da odvede mladog igrača na ‘Old Traford’.

Iako šampion u svom timu ima nekoliko kvalitetnih centralnih veznih igrača, česte povrede Ovena Hergrivsa, slaba forma Andersona i Majkla Kerika, te godine Pola Skolsa, teraju Aleksa Fergusona da u Rodvelu vidi idealnu zamenu. Mančester junajted je u zamenu za mladog reprezentativca Engleske spreman da ponudi novac i Metjua Džejmsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve