Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 16.11.2009.

20:45

Antić: 'Uživamo u treninzima'

Reprezentacija Srbije održala je u ponedeljak popodne prvi trening u Londonu dva dana uoči prijateljske utakmice sa Južnom Korejom na ‘Krejven Kotidžu’.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Selektor Radomir Antić imao je na raspolaganju sve reprezentativce na terenu 'Engleske banke', a istakao je da ja zadovoljan napretkom koji igrači pokazuju. “Ispunjen sam zadovoljstvom zbog načina na koji su momci ispunjavali obaveze od prvog dana priprema, preko odnosa prema meču protiv Severne Irske, konačno i danas, kada se osećalo da uživaju u treningu”.

“To nas sve raduje, to je znak da se neprestano usavršavamo i napredujemo u svim elementima iz dana u dan”, istako je Antić.

Srpski reprezentativci su trenirali u prepodnevnim satima po vetrovitom vremenu, poslednji trening pred meč sa Južnom Korejom odradiće u utorak u 13 sati na stadionu Fulama, na kojem će se i igrati utakmica.

Uoči utakmice, koja je na programu u sredu od 15,30 časova na stadionu Fulama, minutom ćutanja biće odata pošta preminulom Patrijarhu Pavlu, a igrači će igrati sa crnim florom oko ruke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve