Nova vest
Fudbal

Petak, 23.10.2009.

11:53

Inter nudi novi ugovor Stankoviću

Uprava Intera ponudiće Dejanu Stankoviću novi ugovor vredan 12 miliona evra.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Uprava fudbalskog šampiona Italije Intera namerava da ponudi Dejanu Stankoviću novi četvorogodišnji ugovor vredan skoro 12 miliona evra, objavio je poznati italijanski list Tutosport. Stankovićev postojeći ugovor sa Interom ističe 2011. godine, a kako piše list, uprava kluba učiniće sve da kapiten Srbije i posla toga ostane u Interu.

Srpski fudbaler igra u odličnoj formi ove sezone, a u poslednjem prvenstvenom meču protiv Djenove (5:0) postigao je gol gotovo sa polovine terena. Stanković je u Inter došao u zimu 2004. godine, a pre toga je pet godina igrao u rimskom Laciju.

Kapiten Srbije je prošlog leta, po dolasku novog trenera Žozea Morinja, bio na pragu odlaska iz kluba, ali je izborio mesto u prvom timu kod portugalskog stručnjaka.

Stanković je ove sezone postigao gol i u gradskom derbiju sa Milanom (4:0), kao i u poslednjem meču Lige šampiona protiv kijevskog Dinama (2:2).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve