Nova vest
Fudbal

Petak, 23.10.2009.

09:58

JSL: Rad - Partizan, Zvezda - Borac

Utakmicama devetog kola ovog vikenda nastavlja se takmičenje u Jelen Super ligi, a mali gradski derbi u nedelju će na Banjici odigrati ekipe Rada i Partizana.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Vodeća Crvena zvezda u subotu na svom terenu dočekuje cačanski Borac i u toj utakmici tražiće osmu prvenstvenu pobedu. Čačani se nalaze na osmom mestu sa deset osvojenih bodova.

Aktuelni šampion Partizan u nedelju gostuje ekipi Rada, nakon novog poraza u Ligi Evropa, ovoga puta protiv belgijskog Briža (2:0). "Crno-beli" u dosadašnjem toku prvenstva nisu zabeležili pobedu na tri gostovanja, dok je Rad u prošlom kolu izgubio od poslednjeplasiranog Čukaričkog sa 2:1.

U vojvodjanskom derbiju Spartak će u Subotici dočekati Vojvodinu, koja deli treće mesto na tabeli sa OFK Beogradom.Subotičani su u prethodnom prvenstvenom meču savladali domaći BSK sa 2:0, dok je Vojvodina na svom terenu odigrala bez golova protiv OFK Beograda.

"Romantičari" sa Karaburme će na svom terenu dočekati Mladi Radnik iz Požarevca, koji je prošlog vikenda na svom stadionu izgubio od Crvene zvezde sa 1:0. Fudbaleri Napretka, koji su u prošlom kolu poraženi u Kuli od Hajduka sa 3:1, sutra će na svom terenu igrati protiv "fenjeraša" Čukaričkog.

Pretposlednji Metalac će na svom stadionu dočekati Hajduk, koji nije već pet utakmica nije poražen u prvenstvu. Ekipa Jagodine, koja je prošlog vikenda izgubila od Partizana sa 3:0, dočekaće BSK iz Borče, dok će Smederevo na svom stadionu igrati protiv ivanjičkog Javora.

Subotnje utakmice devetog kola igraju se od 14 sati, osim duela Crvena zvezda-Borac, koji počinje u 16 sati. U nedelju se igra meč
Rad-Partizan od 13 sati na Banjici.

JSL 9.kolo:
Spartak - Vojvodina
OFK Beograd - Mladi Radnik
Metalac - Hajduk (K)
Jagodina - BSK
Smederevo - Javor
C.zvezda - Borac (16h)
nedelja:
Rad - Partizan

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve