Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.10.2009.

23:48

Ljajić: "Zasluženo smo izgubili"

Vezni fudbaler Partizana Adem Ljajić bio je snužden posle poraza od Klub Briža sa 2:0 u trećem kolu Lige Evrope.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Zaslužemo smo izgubili. Primili smo dva gola, a mogli smo još neki. Ne znam šta bih više rekao, moramo da se okrenemo prvenstvo koje je naša realnost. U svlačionici je sve u redu, mi pričamo, dogovarmo se, ali kad izađemo na teren nešto ne funkcioniše", rezignirano je Ljajić rekao posle meča novinaru B92 Ivanu Lončareviću.

"U Beogradu će biti potpuno drugačija utakmica, ali bitno je prvenstvo, tu moramo da jurimo pobede", ponovio je Ljajić.

Ljubomir Fejsa nada se boljoj igri i povoljnijem rezultatu u Beogradu.

"Vrlo teška utakkmica, naročito zato što smo rano primil gol i posle toga je sve bilo mnogo teže. U Beogradu će biti sasvim druga priča pred našum navijačim i mislim da tu možemo da tražimo šansu", kaže Fejsa.

Napadač Ivan Perišić, dvostruki strelac za Briž, smatra da je u grupi i dalje sve otvoreno.

"Partizan nije stvorio nijednu šansu, nisu ni šutnuli na gol., Postavli smo dobar defanzivni blok i mislim da smo stvarno zaslužili ovu pobedu. Ipak, u grupi je i dalje sve otvoreno, pogotovo ako nas Partizan dobije u Beogradu. Šahtjor je ubedljivo najjača ekipa u grupi i nadamo se da će nam uraditi posao u Tuluzu i pobediti. Ako izvučemo bod u Beogradu, a Šahtjor dobije Tuluz, onda se nama otvara velike prilika za prolaz dalje", izjavio je Perišić.

Utakmica u Beogradu igra se 4. novembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve