Nova vest
Fudbal

Subota, 03.10.2009.

23:56

Primera: Prva pobeda Atletika

Fudbaleri Barselona zabeležili su protiv Almerije i šestu uzastopnu pobedu u Primeri, a do tri boda došli su i Deportivo te Atletiko Madrid.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Barselona je na Kamp Nou postigla samo jedan pogodak, a strelac je bio Pedro Rodrigez u 31. minutu. Minimalnu pobedu zabeležio je i Deportivo koji je slavio na Tenerifama golom Kolota pola sata pre kraja meča. Najviše golova bilo je u Madridu gde je Atletiko

'Jotgandžije' su povele već u drugom minutu golom Hurada, a Saragosa je imala priliku da izjednači posle dvadesetak minuta ali je Marko Babić promašio penal. U 66. minutu Atletiko stiže i do drugog gola koji je postigao Lopez, ali samo pet minuta kasnije Everton smanjuje na 2:1 jer je, za razliku od Babića on pogodio sa bele tačke. Meč je završen ovim rezultatom pa je Atletiko došao do prve pobede u sezoni. U timu Saragose nije bilo Ivana Obradovića

Preostale utakmice igraju se u nedelju kada je na programu derbi između Sevilje i Real Madrida, trećeplasirane i drugoplasirane ekipe na tabeli. ’Kraljevski klub’ na gostovanje ide oslabljen neigranjem Kristijana Ronalda i još nekoliko igrača.

Subota:
Tenerife – Deportivo 0:1 (0:0)
Koloto 61
Barselona – Almerija 1:0 (1:0)
Rodrigez 31
Atletiko Madrid – Saragosa 2:1 (1:0)
Hurado 2, Lopez 66 – Everton 71p

Nedelja:
Sporting Hihon – Maljorka 17h
Hetafe – Osasuna
Viljareal – Espanjol
Herez – Malaga
Valjadolid – Atletik Bilbao
Rasing – Valensija
19h
Sevilja – Real Madrid 21h

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve