Nova vest
Fudbal

Petak, 02.10.2009.

20:22

Inter - Udineze, Juve na Siciliji

Utakmicama Inter – Udineze i Bari – Katanija u subotu se nastavlja sezona u Seriji A, a ovog vikenda na programu su utakmice sedmog kola.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Inter pobedom na Đuzepe Meaci želi da se vrati na vrh tabele ali neće imti nimalo lak posao protiv Udinezea koji ima svega dva boda manje od ’neroazura’. Bari se nalazi u sredini tabele, a povratnik u Seriju A ima priliku da popravi dobovni saldo protiv Katanije koja je bez pobede u prvih šest kola.

Tim Žoze Murinja nalazi se u maloj rezultatskoj krizi pose dva remija u Ligi šampiona (Barselona i Rubin) i poraza od Sampdorije u prošlom kolu.

Glavna opasnost po gol Žulija Cezara biće Antonio Di Natale, prvi strelac lige sa osam golova. ’Neroazuri’ se pouzdaju u Dijega Milita koji je pet puta pogađao od kako je došao u Milan. Murinjo u subotu neće moći da računa na Tijaga Motu, Marka Materacija, a neizvestan je i nastup Veslija Snajdera. Brazilac Maikon je suspendovan zbog kartona.

S druge strane Paskvale Marino na teren ne može da izvede Gijana, Obodoa, Fernoetija i Mauricija, a umesto Lodija mogao bi da zaigra Aleksis Sančez.

Od nedeljnih mečeva izdvajaju se dueli Rome i Napolija, Fiorentine koja posle velike pobede u Ligi šampiona nad Liverpulom dočekuje Lacio, te gostovanje Juventusa na Siciliji kod Palerma. Posle serije poraza Milan će pokušati da se vrati u Atalanti.

Serija A, 7. kolo:
Inter - Udinese 20.45h
Bari - Catania 18h

Nedelja:
Roma – Napoli 15h
Bolonja – Đenoa
Sijena – Livorno
Atalanta – Milan
Kaljari – Kjevo
Sampdorija – Parma
Fiorentina – Lacio
Palermo - Juventus 20.45h

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve