Nova vest
Fudbal

Petak, 02.10.2009.

16:33

Gago van terena tri nedelje

Fudbaler madridskog Reala Fernando Gago pauziraće naredne tri nedelje zbog povrede mišića.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Argentinac je povredio mišić desne noge na utakmici Lige šampiona protiv Olimpika iz Marseja i moraće sledeće tri nedelje da miruje, saopštili su lekari 'kraljevskog kluba'. Real Madrid u poslednje vreme ima dosta problema sa povredama igrača, pošto su pre Gaga pomoć od lekara zatražili Kristijano Ronaldo, Rud van Nistelroj, Kristof Metcelder i Alvaro Arbeloa.

Trener najtrofejnijeg evropskog kluba Manuel Pelegrini priznao je da će mu biti teško da sastavi tim u predstojećim mečevima, pošto ima samo jednog fudbalera, Mahamadua Dijaru, koji može da ispuni defanzivne zadatke u veznom redu.

"Ostali smo na samo jednom igraču na toj poziciji, ali nema plakanja. Idemo dalje, imamo jak tim i ako Dijara ne bude mogao dobro da se uklopi menjaćemo način igre", naglasio je Pelegrini.

Madriđane u šestom kolu španske Primere, u nedelju, očekuje gostovanje u Sevilji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve