Nova vest
Fudbal

Petak, 02.10.2009.

14:09

Igrači Hala sprečili samoubistvo

Igrači engleskog premijerligaša Hala uspeli su da spreče ženu da izvrši samoubistvo skokom sa mosta na reci Hamber, preneli su ostrvski mediji.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Engleski novinari prenose da je trener tog kluba Fil Braun poveo igrače u šetnju i da su naišli na ženu koja je skokom sa mosta nameravala da izvrši samoubistvo. Nakon razgovora sa trenerom i igračima engleskog premijerligaša neimenovana žena je odustala od namere i odmah je prevežena u lokalnu bolnicu.

"Prelazili smo most i videli ženu koja namerava da skoči. Jednostavno smo razgovarali sa njom i odgovorili je. Nikad se ne zna da li je će neko stvarno skočiti sa mosta ili će odustati. Srećni smo što smo pokušali da je odgovorimo i uspeli u tome", rekao je trener trenutno pretposlednjeg tima u prvenstvu Engleske.

Most Hamber, na istoimenoj reci, otvoren je 1981. godine i peti je most po visini na svetu. Do sada je 200 osoba izvršilo samoubistvo skočivši sa njega.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve