Nova vest
Fudbal

Petak, 02.10.2009.

13:37

Stepanović nije više trener Voše

Dragoslav Stepanović od petka nije više trener fudbalera Vojvodine.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Posle odličnog starta usledili su porazi u dva derbija u poslednja dva kola Jelen Superlige Srbije, najpre od Partizana (1:0) a potom i od Crvene zvezde (1:0), a kao posledica toga desila se smena trenera. Vojvodina je na početku sezone važila za jednog od favorita za osvajanje titule u domaćem prvenstvu, ali porazi od beogradskih "večitih" značajno su uzdrmali tim.

Osim toga, bilo je neslaganja između trenera i igrača, a najviše se pričalo o sukobu Stepanovića sa mladim reprezentativcem Srbije Danijelom Aleksićem.

"Stepijevo znanje se nikad nije dovodilo u pitanje, samo nije imao sreće. Novi trener, svakako, neće imati veće znanje od Stepanovića, ali nadam se da će imati više sreće", rekao je predsednik Vojvodine Ratko Butorović i dodao da će Stepanović uvek biti smatran za prijetalja Vojvodine.

U javnosti se već uveliko spekuliše ko bi mogao da zameni Stepanovića, ali Butorović tvrdi da ni sa kim nije razgovarao, niti je bilo kome nudio posao.

Novosađane će u narednom kolu, protiv BSK u Beogradu voditi pomoćni trener Zagorčić, a Stepanović je rekao da je tu za svaku pomoć oko pripreme utakmice protiv Borčanaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

101 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve