Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 01.10.2009.

14:38

Bolivijci bojkotuju reprezentaciju

Sindikat bolivijskih fudbalera (FABOL) odlučio je da reprezentativci te zemlje zbog neispunjenih zahteva bojkotuju kvalifikacione mečeve sa Brazilom i Peruom.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Predtavnici FABOL-a su u septembru zahtevali od bolivijske fudbalske organizacije da se, umesto dosadašnja tri regulatorna tela koji vode brigu o takmičenjema u toj zemlji, formira jedna institucija koja bi preuzela sve njihove funkcije.

"Niko od igrača neće se odazvati pozivu u reprezentaciju, dok god svi naši zahtevi ne budu ispunjeni", izjavio je generalni sekretar FABOL-a Milton Melgar, ocenivši da se bolivijski fudbal nalazi u velikoj krizi.

Bolivija, koja je poslednji put na Svetskom prvenstvu igrala 1994. godine u SAD, izgubila je sve šanse da se nađe na narednom mundijalu u Južnoj Africi. Uoči poslednja dva kvalifikacion meča, koji su na programu 10. i 14. okrobra, Bolivijci se nalaze na pretposlednjem mestu južnoameričke zone sa devet osvojenih bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve