Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 28.09.2009.

22:09

'Večiti' bez komentara

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Povodom izjave Ministarke za omladinu i sport, Snežane Samardžić Marković, kako je najveći problem u suzbijanju nasilja u sportu činjenica da "postoji sprega uprava pojedinih klubova i takozvanih navijača", u Fudbalskim klubovima Crvena zvezda i Partizan nisu imali komentar.

"Niti se osećamo prozvanim u pomenutim izjavama, niti imamo potrebu da na bilo koji način reagujemo, niti smo bili akteri bilo kog događaja koji je se pominje u javnosti", stav je crveno-belih.

"Mi radimo na sredjivanju stanja u našem klubu i naš prioritet su rad i rezutati našeg prvog tima i više stotina dece koja se nalaze u naših devet mlađih selekcija. Dakle, bavimo se sportom i to je prioritet ove uprave Crvene zvezde. U vezi sa ovim pitanjem, Crvena zvezda neće davati nikakve dodatne komentare", bila je reakcija iz Crvene zvezde.

Ni u Partizanu se ne osećaju prozvanim. "Crno-beli" tvrde da imaju redovne kontakte sa navijačima, ali ne i sa huliganima.

"Moramo da budemo realni. Klub verbalne ispade navijača ne može da spreči, niti to bilo kojim načinom organizacije može da se spreči. Znači, tu se radi o jednom mnogo širem pitanju koje daleko prevazilazi okvire sporta", rekao je Generalni sekretar Partizana Darko Grubor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve