Ostavka Gordana Petrića

Potpredsednik Partizana Gordan Petrić je, gostujući na SOS kanalu, rekao da je on ostavku u klubu podneo još ranije.

Izvor: B92
Podeli

"Ja sam se povukao zajedno sa Batom. Zna se da se ja već četiri nedelje ne pojavljujem na Sekreterijatu, da ne učestvujem u radu kluba", rekao je Petrić. On je dodao da nije zadovoljan načinom na koji se vodi Partizan, a da je činjenica da ideja o tome da Predrag Mijatović postane savetnik nije bila prihvaćena, jedan od razloga.

Petrić je rekao da su on i Mirković otišli nezadovoljni činjenicom da "klub nije iskoristio uspehe da ojača i napreduje".

Petrić je objasnio da je Ivan Tomić ostao u klubu jer je 'profesionalac koji obavlja svoj posao'.

Partizan je u posldnjih deset sezona promenio osam trenera i nijedan nije odradio ugovor do kraj. Petrić je rekao da je to pokazatelj sda ima još dosta posla

"Takve stvari moraju da se menjaju. Kada bi u Engleskoj smenjivali trenere posale svakog kola bilo bi posla za sve strane trenere. 'Đuka' (Miroslav Đukić) je bio mlad trener, 'Jokan' (Slaviša Jokanović) je došao kao čovek koji će verujem postati dobar trener, isto kao i 'Plavi? Stevanović koji je sada dobio priliku."

Petrić je rekao da niko iz 'sportskog dela uprave' nije uticao na trenera u izboru igrača i objasnio da je to odluka koju donosi trener. On je rekao da Žarko Zečević nije imao uticaj na njega i Zorana Mirkovića, a da ne zna da li je na nekog drugog u klubu imao uticaja

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu