Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 28.09.2009.

14:15

Benites: „Tores nema cenu“

Menadžer Liverpula Rafael Benites rekao je da smatra da fudbaler njegovog tima Fernando Tores nema cenu.

Izvor: B92, Skysports

Autor:B92, Skysports

Default images

Tores, koji je postigao tri pogotka u pobedi Liverpula nad Halom rezultatom 6:1 pred domaćim navijačima, na „Enfildu“, do sada je ove sezone u Premijer ligi osam puta zatresao mrežu protivnika na sedam utakmica i to je bio njegov četvrti put da je došao do het trika za Liverpul, od dolaska iz madridskog Atletika.

Benites je, takođe, otkrio da je nekoliko klubova iz Premijer lige, za koje se veruje da su Mančester Siti i Čelsi, bilo zainteresovano da angažuje španskog reprezentativca, ali je menadžer Liverpula upozorio sve da uzaludno troše vreme pokušavajući da privole Toresa da napusti „Enfild“.

Pitate koliko on vredi, pa sigurno preko 75 miliona evra. Ne kažem da je najbolji igrač na svetu jer je još uvek mlad i može da igra još bolje, ali je, naravno, jedan od najboljih, i može mnogo da napreduje ako to želi“, rekao je Benites, „Ove godine su nas kontaktirali agenti drugih engleskih klubova i pitali su za Toresovu cenu, i nudili su mnogo, ali smo im odgovorili da on nije na prodaju. Čak bih rekao da je on u ovom trenutku neprocenjiv“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve