Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 28.09.2009.

13:25

Šahtjor ubedljiv pred Partizan

Partizanovi protivnici iz Grupe J Lige Evrope odigrali su mečeve u domaćim prvenstvima proteklog vikenda.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Partizanov naredni rival, Šahtjor iz Donjecka, zabeležio je ubedljivu pobedu protiv Obolona od 4:0. Tuluz je u derbiju kola francuskog prvenstva poražen u gostima od Liona sa 2:1, iako je veći deo meča bio u prednosti. Klub Briž je izgubio prvu poziciju u prvenstvu Belgije posle remija sa Muskronom 1:1.

Strelci za Šahtjor protiv Obolona bili su Žadson iz penala u 18. minutu, Ilsinjo u 34, Kobin u 84. i Vilian u 88. minutu meča. Šahtjor je meč odigrao u sastavu: Pjatov, Srna, Iščenko, Rakitski, Kobin, Hubšman (Polijanski 65), Fernandinjo (Duljaj 74), Žadson, Ilsinjo, Vilian, Hladki (Vicenec 67).

Šahtjor trenutno zauzima drugu poziciju iza Dinama sa dva boda zaostatka.

Pogledajte profil Partizanovog narednog protivnika u Ligi Evrope, Šahtjora, sa kojim se 'crno-beli' sastaju u Ukrajini u četvrtak, 1. oktobra.

U meču odigranom u Lionu, Tuluz je poveo u osmom minutu pogotkom Sisoka, ali su gosti golovima Tafera u 52. i Gomisa u 71. došli do pete pobede i vodeće pozicije na tabeli.

Briž je remizirao u gostima sa Muskronom 1:1. Žejsi je doveo domaću ekipu u vođstvo početkom drugog poluvremena, ali je Koumaha izjednačio dva minuta kasnije. Ovim remijem Briž je pao na drugu poziciju na tabeli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve