Nova vest
Fudbal

Petak, 25.09.2009.

21:05

Pandev tražio raskid ugovora

Fudbaler Lacija Goran Pandev zatražio je hitni raskid ugovora sa belo-svetloplavima pred arbitražnom komisijom Serije A.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Advokat makedonskog fudbalera Matija Grasani rekao je da je slučaj pokrenut jer Pandev ne želi da čeka do leta, kada mu ističe ugovor. Makedonac je van prvog tima od kada je rekao da želi da napusti klub iz Rima i sada trenira samostalno. Predsednik Lacija Klaudijo Lotito je Pandeva i saigrače Lorenca De Silvestrija (u međuvremenu je prešao u Fjorentinu) i Kristijana Ledezmu nazvao "buntovnicima".

Uprkos interesovanju, nijedan klub još nije spreman da plati 19 miliona evra obeštećenja za Pandeva. Mediji su naveli da su Juventus, Inter i Bajern iz Minhena zainteresovani za dovođenje 26-godišnjeg makedonskog fudbalera.

Pandev je karijeru počeo u Belasici, a 2001. godine potpisao je za Inter, za koji nije odigrao nijednu utakmicu, već je poslat na pozajmicu u Speciju i Ankonu. On je 2004. godine potpisao za Lacio, sa kojim je prošle sezone osvojio Kup.

Za reprezentaciju Makedonije odigrao je 47 utakmica i postigao 17 golova i najbolji je strelac u istoriji nacionalnog tima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve