Nova vest
Fudbal

Petak, 25.09.2009.

18:54

Moreira promovisao kopačku F50i

U Beogradu je u petak promovisana 'Adidas' kopačka F50i, a promoter je bio fudbaler Partizana Almami Moreira.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Popularni fudbaler je znatiželjno isprobavao najnovije adidas kopačke i nakon “testiranja“ izjavio kako je po njegovom mišljenju upravo ovaj model kopačke idealan, zbog izuzetne udobnosti i mekoće, a povrh svega jer savršeno odgovara pokretu stopala, što omogućava dobar kontakt s loptom, koji mu je najbitniji.

Zvezda dana - kopačka F50i je bila dostupna svima ostalima koji su poželeli da je isprobaju i lično se uvere u njene performanse.

Na oduševljenje prisutnih, Diego Moreira je spontano odigrao mini utakmicu sa voditeljem programa Ivanom Ivanovićem i promoterkama – Kraljicama fudbala.

Nije na odmet spomenuti da je Ivan Ivanović, voditelj popularnog kviza 'Keš taxi', inače strastveni zvezdaš, pa je tako ovaj događaj spontano prerastao u mali prijateljski derbi između njega i Moreire. Ivan je pokazao svoje zavidno fudbalsko umeće na improvazovanom terenu, ali je ipak uz dogovor sa Kraljicama fudbala i aplauz prisutnih, dodelio krunu Moreiri. Tako je krunisan prvi „Kralj fudbala“, a potraga za ostalima se nastavlja!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve