Nova vest
Fudbal

Petak, 25.09.2009.

16:12

Stevanović: "Oprezno protiv BSK-a"

Fudbaleri Partizana dočekuju u subotu (19h) BSK iz Borče u okviru 6. kola Jelen Super lige.

Izvor: Beta

Autor:Beta

Default images

Trener crno-belih Goran Stevanović izjavio je da će ekipa pobedom nad ekipom BSK-a pokušati već u subotu da izbije na čelo tabele i najavio da će gol "crno-belih" na tom meču braniti dosadašnji rezervista Aleksandar Radosavljević.

"Ulazimo sa oprezom u sutrašnju utakmicu, jer je ekipa u sredu na kup meču sa Inđijom počela da pokazuje znake umora. Ne očekuje nas lak posao protiv BSK-a, oni su u poslednje tri utakmice osvojili sedam bodova. Imaju dobru i kvalitetnu ekipu sa nekoliko odličnih fudbalera i pokalazi su da napreduju iz nedelje u nedelju", rekao je Stevanović na konferenciji za novinare na stadionu Partizana.

Šef stručnog štaba "crno-belih" kazao je da ne razmišlja previše o derbiju koji u nedelju igraju Vojvodina i Crvena zvezda, ali je svestan da bi rezultat tog meča mogao da utiče na promene na vrhu tabele.

"Nije moj manir da komentarišem druge utakmice, ali ću otići u Novi Sad da gledam meč. Ipak, vodimo računa pre svega o sebi i pokušaćemo pobedom nad BSK-om da izbijemo na čelo tabele. Samo tako raste samopouzdanje ekipe i vera u sopstvene mogućnosti."

Stevanović je rekao i da će umesto Mladena Božovića, mrežu Partizana čuvati rezervista Aleksandar Radosavljević, koji je odlično odradio posao u šesnaestini finala kupa protiv Inđije (3:0).

"Branio je odlično protiv Indjije, uneo nam je sigurnost i u dogovoru sa trenerom golmana Goranom Pandurovićem odlučili smo da bude u prvom timu."

Trener Partizana kazao je i da ekipa svaki dan radi na otklanjanju grešaka u igri, pre svega na sredini terena.

"Analizrali smo loše segmente sa poslednje utakmice i ne smemo da dozvolimo odredjene oscilacije u igri. Moramo da popravimo igru veznog reda, da tu liniju približimo napadačima. Važno je i da fudbaleri sredine terena počnu da daju golove", zaključio je Stevanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve