Nova vest
Fudbal

Petak, 25.09.2009.

15:56

Izrečene kazne Zvezdi i Smederevu

Zamenik disciplinskog sudije Jelen Super lige Srbije Dragče Dimitrijević kaznio je Crvenu zvezdu i Smederevo sa igranjem jednog meča pred praznim tribinama.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Crvenoj zvezdi je, uz kaznu igranja bez publike, izrečena i novčana kazna od 200.000 dinara zbog velike količine ubačenih pirotehničkih sredstava u teren. Smederevo i Crvena zvezda su utakmice šesnaestine finala Lav kupa Srbije igrali pred praznim tribinama, tako da će naredne susrete igrati pred navijačima, jer su time odradili izrečenu kaznu.

Prethodnih dana iz Zajednice je najavljivan konačni obračun sa huliganima i mnogo strožije kazne za klubove, ali je to, kao i mnogo puta ranije, izostalo. Čelni ljudi Zajednice zadovoljili su se upozorenjem da će navijači Crvene zvezde i Smedereva ubuduće biti pod posebnim režimom posmatranja.

"Ovo je poslednja opomena za sve klubove koji se takmiče u Super ligi i više neće biti tolerisani ispadi nijedne grupe navijača. Disciplinski organi će primenjivati dosledno odredbe svih pravilnika, a posebno će se naći pod prismotrom utakmica narednog kola Super lige između Vojvodine i Crvene zvezde", izjavio je za Tanjug generalni sekretar Zajednice Super lige Miodrag Janković.

Beogradski tim pobedio je u Smederevu sa 3:0, a pored bakljade, nekoliko navijača Crvene zvezde je u drugom poluvremenu ušlo na teren i fizički se sukobilo sa obezbeđenjem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve