Nova vest
Fudbal

Petak, 25.09.2009.

14:05

Petrović: "Od samog starta čvrsto"

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladimir Petrović rekao je da očekuje težak duel sa Vojvodinom u derbiju šestog kola Jelen Super lige Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Petrović je istakao da će njegova ekipa do željenog rezultata u Novom Sadu pokušati da dođe čvrstom i odgovornom igrom. "Derbi utakmice su uvek neizvesne i teško je predvideti šta će se dogoditi. Mi ćemo od prvog minuta igrati odgovorno i čvrsto i težićemo da dođemo do dobrog rezultata", rekao je Petrović na konferenciji za novinare na ’Marakani’.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde rekao je da Vojvodina ima dobru ekipu, sa nekoliko vrhunskih individualaca.

"Vojvodina je odlična ekipa, koja ima nekoliko talentovanih igrača, koji lako mogu da ugroze naš gol. Pripremićemo se dobro kako bi se odbranili od njihovih opasnih driblinga", naveo je Petrović i istakao da veoma poštuje kolegu sa klupe novosadskog tima, Dragoslava Stepanovića.

"Dobro se poznajemo, on je stari trenerski 'vuk', koji je radio u boljim ligama od mene. Možda mi u nedelju spremi neko iznenađenje na terenu", izjavio je on.

Trener Crvene zvezde na nedeljnoj utakmici neće moći da računa na najboljeg strelca Dejana Lekića, koji je suspendovan zbog žutih kartona.

"Ovo bi mogla da mu bude dobra lekcija, jer je na pet utakmica zaradio četiri kartona. Sada će morati da posmatra derbi sa klupe, što je uvek najteže za svakog fudbalera", zaključio je Petrović.

Golman beogradskog tima Saša Stamenković ocenio je da je Vojvodina veoma jaka ekipa, koja je voma opasna posle prekida.

"Vojvodina ima verovatno najbolji tim u poslednjih nekoliko godina i mi veoma poštujemo tu ekipu, ali Crvena zvezda u svakom meču ide na pobedu. Najveća opasnost mogla bi da nam preti nakon prekida, ali ako se budemo borili za svaku loptu, neće biti problema", zaključio je Stamenković.

Derbi utakmica šestog kola Jelen Super lige Srbije izmedju Vojvodine i Crvene zvezde igra se u nedelju u Novom Sadu od 16 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve