Nova vest
Fudbal

Subota, 05.09.2009.

17:54

Od utorka karte za Ligu Evrope

Kompleti karata za utakmice Partizana u grupi J Lige Evropa naći će se u prodaji od utorka, saopšteno je na sajtu srpskog šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Partizan će u Beogradu igrati protiv ukrajinskog Šahtjora, francuskog Tuluza i belgijskog Briža, a prodaja kompleta karata na blagajnama stadiona u Humskoj trajaće do četvrtka 17. septembra. Komplet karata za južnu i severnu tribinu košta 1.200 dinara, bočni delovi istočne tribine su 3.200 dinara, a za centralne delove iznose 4.000 dinara.

Vlasnici sezonskih ulaznica imaju pravo prvenstva kupovine, a predviđena su dva posebna prodajna mesta na blagajnama stadiona.

Partizan je saopštio i da će kompleti karata moći da se kupe na svim prodajnim mestima kompanije 'Tiketlajn' od srede, 9. septembra.

Pojedinačne karte za svaku o tri utakmice "crno-belih" u Ligi Evropa prodavaće se od 16. septembra po cenama od 500 dinara (jug i sever), 1.200 (bočni delovi istoka i zapada) i 1.500 (centralni delovi istoka i zapada).

Jedini predstavnik Srbije u evropskim klupskim takmičenjima ove sezone dočekuje ekipu Tuluza 17. septembra, 5. novembra u Humsku 1 dolazi Briž, a 16. decembra gostuje Šahtjor.

FK Partizan obavestio je sve navijače da je u subotu završena prodaja sezonskih ulaznica.

"Cilj koji smo postavili pred početak sezone smo postigli, a uskoro ulazimo u drugu fazu projekta u okviru kojeg ćemo organizovati razne akcije u cilju što bolje interakcije sa vlasnicima sezonskih ulaznica. Ovom prilikom želimo da se zahvalimo svim navijačima Partizana, koji su nam ukazali poverenje kupovinom sezonskih ulaznica i da ih pozovemo da i dalje dolaze na sve utakmice u Hram fudbala", navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve