Nova vest
Fudbal

Subota, 05.09.2009.

17:34

Stevanović:"Imam svoju viziju igre"

Novi trener fudbalera Partizana Goran Stevanović izjavio je da ima svoju viziju igre ’crno-belih’ i ocenio da ima najbolju ekipu u Srbiji.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Neka detalji ostanu za svlačionicu, ali imam neku svoju viziju igre. Ona se možda za nijansu razlikuje od onoga što je bilo do sada. Najvažnije je da Partizan ima 'kostur' ekipe, imamo najbolji tim na ovim prostorima i želimo da uradimo nešto više u Evropi", rekao je Stevanović novinarima u sportskom centru Teleoptik.

On je priznao da nije očekivao da će postati trener Partizana i istakao da je zadovoljan što je imao priliku da sarađuje sa Jokanovićem.

"To nije scenario koji sam očekivao niti se tome radujem. Drago mi je što sam sarađivao sa Jokanovićem, koji je napravio dobre rezultate. Ne bih previše komentarisao njegovu ostavku, jer je sezona u toku i očekuju nas ozbiljne utakmice", izjavio je on.

Stevanović je rekao i da je za ekipu dobro to što je na klupu seo neko ko poznaje tim i igrače.

"Zastupam teoriju da je najbolja neosetna promena. To je sastavni deo života, a i mene čeka slična sudbina pre ili kasnije. Ako je već bila potrebna promena, mislim da je ovako najbolje, jer poznajem ekipu. Svaka promena dovede do neke reakcije kod igrača", objasnio je on.

Stevanović je dodao i da ne razmišlja o tome da li će na klupi Partizana ostati samo privremeno.

"Nikad ne razmišljam negativno. Tu sam gde sam. Pripadam ovom klubu i radiću sve što je u njegovom interesu. Trudiću se da se zadržim što duže, verujem i u sebe i u ekipu", zaključio je on.

Stevanović je u karijeri vodio ekipu Železnika, a bio je i pomoćnik selektora Ilije Petkovića u reprezentaciji SCG na Mundijalu u Nemačkoj 2006. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve