Nova vest
Fudbal

Subota, 05.09.2009.

15:35

U nedelju turnir 'Dragan Mance'

Časopis 'Izaberi Partizan' i fudbalski klub Partizan organizovaće u nedelju u sportskom centru Teleoptik u Zemunu memorijalni turnir 'Dragan Mance 2009'.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Turnir, koji se organizuje u znak sećanja na napadača ’crno-belih’ koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći pre 24 godine, počinje u 12 časova i na njemu će učestvovati ekipe klubova navijača Partizana, ekipa članova uprave kluba, sponzora, predstavnika fudbalskih asocijacija i medija.

Na kraju turnira revijalnu utakmicu odigraće poznati sportisti Partizana, prijatelji Dragana Mancea. Posebna atrakcija biće sala sa trofejima aktuelnih prvaka Srbije u fudbalu, košarci, vaterpolu i rukometu.

Organizatori su saopštili da je turnir ove godine osmišljen kao jedan širi projekat, koji pored sportskog, sadrži veliki broj i zabavnih programa i manifestacija, okrenutih pretežno mladim navijačima Partizana, ali i široj društvenoj zajednici. Cela manifesrtacija je organizovana po uzoru na najprestižnije turnire u svetu, počev od ceremonije otvaranja, takmičarskog i zabavnog dela, do podele nagrada i ceremonije zatvaranja.

Dragan Mance poginuo je 3. septembra 1985. godine u saobraćajnoj nesreći u Beogradu. On je za Partizan odigrao 279 utakmica i postigao 174 gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve