Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 31.08.2009.

13:58

Kastiljo na pozajmici u Vulvsima

Fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Ekvadora Segundo Kastiljo potpisao je jednogodišnji ugovor sa engleskim premijerligašem Vulverhemptonom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Kastiljo će u Engleskoj igrati kao pozajmljen igrač, a prema sporazmu Crvene zvezde i Vulverhemptona, premijerligaš će narednog leta imati pravo i da u potpunosti otkupi Kastiljov ugovor. Vezni fudbaler je osmo pojačanje koje je u letnjem prelaznom roku angažovao trener Mik MekKarti.

"Radi se oveoma iskusnom internacionalcu koji je več igrao u Premijer ligi. Tokom dve sezone je nastupao i za beogradsku Crvenu zvezdu, gde je igrao sa Nanadom Milijašem. Drago mi je što je došao u klub i siguran sam da će vrlo brzo pokazati svoj kvalitet", izjavio je MekKarti.

Ekvadorac je za nacionalni tim svoje zemlje odigrao 42 utakmice, a prethodne sezone igrao je na pozajmici u ekipi Evertona. Za klub iz Liverpula je nastupio na ukupno 13 mečeva i postigao jedan gol.

"Drago mi je što sam dobio još jednu priliku da se dokažem u Premijer ligi. Nadam se da ću posle reprezentativnih obaveza brzo uspreti da se uklopim u ekipu", rekao je 27-godišnji Kastiljo nakon potpisivanja ugovora.

Kastiljo je za Crvenu zvezdu u periodu od 2006. do 2008. godine odigrao 48 utakmica i postigao 15 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve