Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 31.08.2009.

13:37

Tošić:"Interesuje me samo Junajted"

Fudbaler Mančester junajteda Zoran Tošić istakao je da ga u ovom trenutku interesuju samo o klub sa 'Old Traforda' i reprezentacijia Srbije.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

Grčki Olimpijakos je navodno želeo da dovede Tošića, makar i na pozajmicu, kao pojačanje za Ligu šampiona, ali je bivši fudbaler Partizana to demantovao. Time je praktično stavljena tačka na priču o mogućoj selidbi mladog fudbalera sa Ostrva u Atinu.

Tošić je u izjavi za 'Sport' rekao da njega niko iz Olimpijakosa nije kontaktirao, niti mu je neko iz Mančestera nagovestio selidbu.

"Razgovarao sam sa agentima Zoranom Pavlovićem i Ljubomirom Vorkapićem i oni nisu imali ništa novo da mi kažu u vezi sa navodnim interesovanjem Olimpijakosa. Brat mi je pre nekoliko dana javio da grčki mediji pišu o tone i to je jedino što ja znam. Ponavljam, mene ljudi iz Olimpijakosa nisu zvali", rekao je Tošić.

Tošić je dodao da i kada bi se pojavila takva ponuda on je, u ovom trenutku, sigurno ne bi prihvatio, jer je potpuno koncentrisan na Mančester junajted.

"Sigurno ne bih prihvatio takvu ponudu. Svestan sam da me u narednih šest meseci očekuje prvo pravo dokazivanje u Junajtedu. Do sada sam se pripremao za Premijer ligu i za ono što ona zahteva od igrača. Sada je došlo vreme da se izborim za svoje mesto pod suncem. Rečeno mi je da u klubu ozbiljno računaju na mene, pa očekujem da u kup utakmicama konačno dobijem pravu priliku i tako se izborim za minutažu u prvenstvu", istakao je on.

Vezni fudbaler međutim nije odbacio mogućnost da tokom zime promeni mišljenje i ukoliko stvari ne budu išle onako kako je on planirao.

"Sve zavisi od mog statusa u klubu. Na zimu će situacija biti mnogo jasnija.Svestan sam da je u Mančesteru velika konkurencija, ali sam uveren da mogu da se nosim sa tim. Mnogo radim na sebi, mnogo sam napredovao i sada moram biti strpljiv. Ukoliko se stvari ne budu odvijale kao što sam planirao onda i Atina dolazi u obzir. Uostalom Olimpijakos je klub sa velikom tradicijom i redovni učesnik Lige šampiona. Međutim Mančester za sada ostaje moja jedina ambicija", jasan je bio Tošić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve