Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 27.08.2009.

22:33

Jokanović: 'Verovali smo u pobedu'

Trener Partizana Slaviša Jokanović rekao je da je verovao u pobedu protiv Žiline (2:0) i plasman u LE i ocenio da je to veoma važan rezultat za "crno-bele".

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"U prvom poluvremenu uspeli smo da uradimo ono što smo hteli, da budemo mirni, strpljivi. U drugom delu takva igra je dala plodove. Želeli smo u Ligu šampiona preko Apoela, ispali smo, ali sada smo se izdigli i osigurali još šest utakmica u Evropi", rekao je Jokanović na konferenciji za novinare posle utakmice.

Iako u timu nije bilo povređenog Almamija Moreire, glavnog organizatora igre srpskog šampiona, ali i još nekoliko povređenih igrača, strateg crno-belih je verovao u prolaz.

"Nas nekoliko je verovalo da možemo da prođemo dalje, i u porazu i u pobedi verujem. Došli smo do bitnog rezultata".

Jokanovića su mnogi kritikovali posle prve utakmice u Beogradu, ali i remija protiv Javora u prvenstvu. On je rekao da ne veruje da je pobedom i plasmanom "zapušio" usta kritičarima, i ukazao da je normalno da ljudi ocenjuju njegov rad.

"Pokušaćemo da i na proleće igramo u Evropi, ali ne znam dokle ćemo stići. U Partizanu pokušavam da radim na najbolji mogući način. Uvek ima onih koji hvale i koji kude, ali to je normalno", rekao je Jokanović.

Jokanović je upitan i da li klub razmišlja o pojačanjima za takmičenje u Ligi Evropa.

"Istina je da smo nekoliko poslednjih dana razmišljali o tome, ali danas se nismo bavili tom problematikom. Sve je moguće. I danas smo praktično igrali bez dva naša igrača, Ivana Obradovića i Adema Ljajića", rekao je trener Partizana.

"Gledajući period od kada sam došao u Partizan pa do danas, u klubu smo ostali samo Nenad Đorđević, Lamin Dijara, Almani Moreira i ja. Ali svi znate kako klub živi - od prodaje, to je realnost", smatra on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve