Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 27.08.2009.

20:18

Silvan Distan u Evertonu

Ekipa Evertona postigla je dogovor sa odbrambenim igračem Portsmuta Silvanom Distanom, koji bi trebalo da odradi lekarski pregled u četvrtak uveče.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Posle prodaje Džoliona Leskota Mančester Sitiju za 25 miliona evra kasa Evertona je značajno popunjena, a Distan bi trebalo da bude dobra zamena za engleskog reprezentativca.

Finansijski detalji dogovora nisu poznati, ali se zna da bi 31-godišnji Francuz trebalo da potpiše trogodišnji ugovor kada prođe lekarski pregled.

“Kada je Silvan izjavio da želi da dođe u Everton, predsedavajući kluba Bil Kenvrajt je požurio da završi dogovor i Silvana sada još samo čeka lekarski pregled”, rekao je izvršni direktor kluba sa “Gudison parka” Robert Elstoun.

Smit u Portsmutu

Sada već bivši napadač Votforda Tomi Smit potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Portsmutom, dok finansijski detalji dogovora nisu poznati.

29-godišnji Smit, koji se nalazio i na meti Reding, otkrio je da se odlučio za selidbu na “Freton park” posle razgovora sa menadžerom Portsmuta Polom Hartom.

“Razgovarao sam sa Polom Hartom i ponuda mi je zvučala fanstastično. Sve u Portsmutu je onako kako sam očekivao i siguran sam da sam doneo dobru odluku”, rekao je Smit.

Dan u Aston Vili

Ekipa Aston Vile objavila je da je postigla dogovor o transferu Ričarda Dana iz Mančester Sitija, u kojem je Irac bio kapiten.

U saopštenju oba kluba kaže se da je dogovor postignut, ali da je ostalo da se Dan još dogovori o ličnim uslovima sa klubom iz Birmingema.

Dan se na odlazak iz Sitija odlučio pošto mu je stavljeno do znanja da neće imati zagarantovano mesto u prvom timu, pošto su klub u letnjem prelaznom roku pojačali Kolo Ture iz Arsenala, i Džolion Leskot iz Evertona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve