Nova vest
Fudbal

Utorak, 25.08.2009.

22:21

Ferdinand zadovoljan oporavkom

Fudbaler Mančester junajteda Rio Ferdinand rekao je da očekuje da će se na teren vratiti za tri nedelje pošto se uspešno oporavlja od povrede butnog mišića.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ferdinand će sigurno propustiti kvalifikacionu utakmicu za Svetsko prvenstvo 2010. godine koju će Engleska igrati 9. septembra protiv Hrvatske u Londonu. Međutim, on veruje da će se na teren vratiti tri dana kasnije za utakmicu sa Totenhemom u Premijer ligi. Fudbaler Junajteda povredio se na treningu uoči utakmice prvog kola šampionata protiv Birmingema.

"Mislim da napredujem u oporavku, čak ću biti spreman i pre predviđenog roka. Naporno sam trenirao poslednjih dana i želim što pre na teren. Za par nedelja ću ponovo igrati", rekao je Ferdinand.

"Nadam se da ću posle utakmice reprezentacije (protiv Hrvatske) biti potpuno spreman i sve činim kako bi se vratio na teren za meč protiv Totenhema", dodao je.

Fudbaleri Mančester junajteda odbranu titule u Premijer ligi počeli su pobedama nad Birmingemom i Viganom, ali i porazom od novog premijerligaša Barnlija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve