Nova vest
Fudbal

Utorak, 25.08.2009.

19:30

Maldini veruje u Milan

Paolo Maldini je izjavio da bi pobeda u gradskom derbiju protiv Intera donela Milanu mogućnost da se bori za skudeto.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Posle prvog kola Milan ima dva boda više od Intera, pošto su slavili 2:1 u Sijeni, dok je Inter remizirao sa Barijem, a Maldini tvrdi da je, uprkos tome što je liga tek počela, najbitnije napraviti ozbiljnu prednost na startu. "Ta dva boda pomažu. Da je Milan odmah pao ispod Intera, zamislite tek onda koliki bi bio pritisak na igračima", rekao je legendarni bivši fudbaler.

"Sada Milan može da se spremi za derbi kako dolikuje", dodao je Italijan.

Četrdesetjednogodišnji bivši defanzivac se osvrnuo i na kalendar za ostatak jeseni i rekao je da bi "rosoneri" mogli da se nadaju tituli ukoliko ostvare pozitivan učinak za vikend.

"Pobeda u derbiju bi stvorila entuzijazam i prednost od pet bodova, što bi smanjilo pritisak. Najbolji ne pobeđuju uvek, sećam se našeg skudeta sa Albertom Zakeronijem i znam da derbi može da odluči titulu", zaključio je defanzivac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve