Nova vest
Fudbal

Utorak, 25.08.2009.

19:11

Bez postupka protiv Vidića

Fudbalski savez Engleske neće pokrenuti postupak protiv Nemanje Vidića zbog njegovog sukoba sa napadačem Vigana Ugom Rodalegom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Vidić je na gostovanju Mančester Junajteda u Viganu, koje su ’crveni đavoli’ dobili rezultatom 5:0, udario napadača domaće ekipe Huga Rodalegu u trenutku dok ovaj nije imao loptu.

Sudija Hauard Veb nije video incident tokom meča, ali je video materijal prosleđen FA. Ipak, Veb je odlučio ’da progleda kroz prste’ najboljem igraču Premijer lige za prošlu sezonu. Vidićeva reakcija je došla posle starta Rodalege nad golmanom Benom Fosterom koji je prethodno uhvatio loptu ispred centarfora Vigana.

Menadžer Vigana Roberto Martines opisao je potez Vidića kao ’nesportski’, savez je snimak dao glavnom sudiji Hauardu Vebu na pregledavanje, ali je sudija rekao da se na osnovu tog snimka ne može zaključiti da li je nekadašnji kapiten Crvene zvezde namerno udario Rodalegu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve