Nova vest
Fudbal

Utorak, 25.08.2009.

10:22

Vidić: "Neću da idem iz Mančestera"

Reprezentativac Srbije i fudbaler Mančester junajteda Nemanja Vidić demantovao je da je tokom leta razmišljao o odlasku iz Mančester junajteda.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Vidićev menadžer Paolo Fabri pre nekoliko nedelja navodno je izjavio da srpski fudbaler želi da pređe u Barselonu, što je dovelo do medijskih špekulacija o transferu. "Nikada nisam pričao o Barseloni, Real Madridu, Milanu ili nekom sličnom klubu. Uopšte nisam pominjao svoju budućnost i zaista ne znam zašto bi neko drugi to učinio umesto mene.

Pokazao sam na poslednjoj prvenstvenoj utakmici sa Viganom koliko sam srećan u Mančesteru", rekao je Vidić za televiziju Skaj.

Junajted je protiv Vigana zabeležio ubedljivu pobedu (5:0), a Vidić se na tom meču vratio u tim posle odsustva zbog povrede.

"Svaki navijač Junajteda može da vidi kako sam odigrao i koliko sam posvećen. Razgovarao sam sa svojim menadžerom o spekulacijama o mom odlasku, ali ne želim da te priču utiču na Junajted", objasnio je on.

Vidić je demantovao i da njegova supruga Ana nije uspela da se prilagodi na stil života u Mančesteru.

"Ne znam odakle dolaze te glasine, jer ona nije klasična supruga fudbalera. Nikada nije davala izjave medijima", zaključio je Vidić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve