Nova vest
Fudbal

Subota, 22.08.2009.

23:35

PLS: Maksimalni Inđija i Novi Pazar

U subotu je odigrano šest mečeva drugog kola Prve lige Srbije, a pobede su zabeležili ČSK, Kolubara, Inđija, Radnički Sombor, Mladost i Novi Pazar.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

ČSK je u Čelarevu pobedio Sevojno 1:0, Kolubara je slavila na gostovanju Novom Sadu 2:0, a istim rezultatom Mladost je savladala niški Radnički u Apatinu. Novi Pazar je dobio Teleoptik 2:1, Inđija je bila bolja od Proletera 3:2, dok je Radnički nadigrao Zemun na strani 3:0.

ČSK je u Čelarevu pobedio Sevojno na debiju novog trenera Petara Kurćubića i tako nastavio blistavu tradiciju protiv prošlogodišnjeg finaliste Kupa – i u petom meču u Čelarevu Sevojno je izgubilo bez postignutog gola.

Inđija je sjajno startovala jer je, posle trijumfa u Somboru, na svom terenu savladala Proleter, pa Slanobarci sada imaju dva poraza. Dve pobede ima i Novi Pazar, pošto je pobedio Teleoptik 2:1.

subota:
ČSK – Sevojno 1:0
Novi Sad – Kolubara 0:2
Inđija – Proleter 3:2
Zemun – Radnički Sombor 0:3
Novi Pazar – Teleoptik 2:1
Mladost Apatin – Radnički Niš 2:0
U nedelju se sastaju:
Sloga – Banat
Mladost Lučani – Dinamo
Srem – Bežanija

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve